2012.08.05.
18:54

Írta: Vóren Büfé

Tájékoztató - Általános használati feltételek

Az oldalon megjelenített tartalmak csak tájékoztató jellegűek, nem ajánlatok, befektetési tanácsok, javaslatok. A felelősség a kereskedési döntéseik meghozatalával kapcsolatban kizárólag az olvasót (felhasználót) terhelik. A Forex és egyéb tőkeáttétes kereskedés magas kockázatú befektetési forma, csak olyanoknak ajánlott akik képesek felmérni és kezelni az ezzel járó kockázatokat.

A buyorsell.blog.hu oldalain levő hirdetésekben foglaltak tartalmáért a szerzők a felelősséget teljes mértékben  kizárják. A buyorsell.blog.hu szerzői által létrehozott brókerek ajánlatát tartalmazó tartalmak és a bróker által ajánlott azonos tárgykörben lévő ajánlatok között esetlegesen előforduló különbségekért a szerzők a felelősséget kizárják. A brókerek a kereskedési feltételeikkel, promócióikkal, és bármely egyéb a velük létrejött és/vagy létrejövő jogviszonnyal kapcsolatos szabályaikat a saját felhasználási és/vagy szerződési feltételeik szerint megváltoztathatják. Az általuk létrehozott tartalmakban levő brókerek ajánlataiért a felelősséget a szerzők teljes mértékben kizárják.   A brókerek oldalain megtalálható használati és/vagy szerződési feltételek érvényesek az olvasó (felhasználó) és a bróker között létrejött jogviszonyban. 

A szignál szolgáltatás keretében a felhasználó részére küldött kereskedési adatok kizárólag a szerzők döntését reprezentálják egy-egy adott piaci szituációban, azok nem ajánlatok, befektetési tanácsok, javaslatok. A felelősség a kereskedési döntéseik meghozatalával kapcsolatban kizárólag a felhasználót terhelik.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://buyorsell.blog.hu/api/trackback/id/tr944697151
süti beállítások módosítása