2012.08.16.
19:39

Írta: Zsánklód Trisé

Forex - EUR/USD jelentés 08.16.

Az 1.2270-es szint komoly technikai ellenállást jelentett mind a tegnapi, mind pedig a mai napon. Nem csoda tehát hogy a délutáni kedvező amerikai hírek hatására elpattant az árfolyam és egy több mint 100 pipes ralit láthattunk kibontakozni. Szerencsére résen voltunk, a daytrade pozíciónkat és a swing shortunkat is breakevenen zártuk és várjuk a kínálkozó lehetőségeket.

0816.jpg

A fenti képen megfigyelhető ahogy két trendvonal tart egymáshoz közel. Ahogy szűkülnek a lehetőségek egyre nagyobb volatilitásra számíthatunk, míg ki nem tör az ár az ékformációból. Érdemes nagyon figyelni a további mozgásokra, a kitörés megfogásával egy szép ralit csíphetünk el!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://buyorsell.blog.hu/api/trackback/id/tr434716330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szia!

A beszűkülésben egyet értünk bár sok minden belejátszott. Nekem az EURUSD-on végül sikerült egy egész jó hetet zárni ki is posztoltam közben pár dolgot a blogomra. Jól látom Ichimokut használsz? :)
@SuhiFx: többek között azt is, igen. Nem mondom hogy egyszerű a rendszer, de letisztult és nagyon megbízhatóan működik.
süti beállítások módosítása